اخوان با اشاره به روند افزایشی هزینه مدیریت و نظافت شهر گفت: باید اداره و نظافت شهر بهصورت خودگردان شده و هزینه ها از بازتولید پسماند تأمین شود، با توجه به شرایط تورمی بهناچار هرسال شاهد افزایش هزینه نظافت شهری هستیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: ایجاد حاشیه برای پروژه مترو در زمان حساس کنونی میتواند مانع از تامین واگن و انجام تست گرم و به دنبال آن راه اندازی فاز یک خط A شود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر منافع مردم و شهر در افزایش سرمایهگذاری در بانک شهر گفت: این افزایش سرمایه باعث میشود شهرداری قم جایگاه خود را در بین سرمایهداران در بانک شهر حفظ کند.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر پیگیری پرداخت سهم قم از عوارض آلایندگی و سوخت و همچنین جرائم رانندگی گفت: متأسفانه فاصله رتبه قم در پرداخت مالیات و دریافت منابع دولتی زیاد بوده و باید برای تأمین زیرساختهای شهر این فاصله کم شود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم خواستار تعیین تکلیف منابع مالی اجرای پروژه مونوریل در سفر دوم ریاست جمهوری شد و گفت: حفظ و اجرای خط B مترو یک مطالبه عمومی و مردمی است و باید جز مصوبات سفر دوم به آن پرداختهشده و مجوز لازم برای آن دریافت شود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم گفت: روزانه سه میلیارد تومان برای رفتوروب شهر قم هزینه میشود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر اجرای برنامه تخفیفهای عوارض بهصورت ادواری گفت: این روش مانع از کمبود نقدینگی در شهرداری شده و برای سال۱۴۰۳ سازوکار جدیدی برای پرداخت اقساطی عوارض نیز اجرا میشود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: در بودجه سال 1403 حدود 500 میلیارد تومان برای تملک، هزار میلیارد تومان برای توسعه و احداث و 400 میلیارد تومان برای نگهداری در نظر گرفتهشده است که 15 درصد کل بودجه شهرداری را شامل میشود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر مقدس قم با اشاره به تصویب بودجه 14 هزار و 200 میلیارد تومانی سال 1403 شهرداری قم، گفت: بررسی و تصویب بودجه 1403 در زمان مقرر و قانونی انجامشده و امیدواریم بدون هیچ تغییری در کمیته تطبیق نیز تصویب شود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر رعایت حال مردم گفت: شهر قم کمترین بهای خدمات و عوارض را نسبت به سایر کلانشهرها داشته و تمام نرخگذاریهای جدید در عوارض زیر عدد تورم و کمتر از 40 درصد است.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر مقدس قم گفت: سالانه هزار میلیارد تومان هزینه جمعآوری زباله و نگهداری از فضای سبز شهر قم است که این مبلغ از محل عوارض ساختمانی، شغلی و غیره تأمین میشود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: همه بودجه شهرداری قم از محل دریافت عوارض شهری تأمین میشود و دولت در این زمینه به شهرداری کمکی نمیکند که بهواسطه جایگاه ملی این شهر نیازاست بودجههایی برای ایجاد زیرساختها از سوی دولت پیشبینی شود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی قم با اشاره به رضایت مجموعه شورای اسلامی شهر از عملکرد شهرداری و شهردار قم گفت: این رضایت در سطوح مردمی نیز وجود دارد و بهوضوح قابللمس است.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان هزینه نگهداری شهر در سال است که روزانه حدود ۲ و نیم میلیارد تومان هزینه رفتوروب و جمعآوری زباله و نگهداری فضای سبز است.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم، بودجه سال 1402 شهرداری قم را عددی بالغبر 9 هزار و 800 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: شاهد افزایش 5 درصدی در جاری و 20 درصدی در حوزه عمرانی هستیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: ایجاد حاشیه برای پروژه مترو در زمان حساس کنونی میتواند مانع از تامین واگن و انجام تست گرم و به دنبال آن راه اندازی فاز یک خط A شود.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر گفت: کارکنان مدیریت شهری باید جمله مقام معظم رهبری در خصوص خدمت در قم را الگوی خود قرار دهند و در جهت توسعه شهر قم تلاش خود را کنند.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم با تأکید بر رعایت حقوق مردم در مدیریت شهری از رصد و بازنگری قوانین جدید عوارض خبر داد و گفت: مدیریت شهری تنها به کسب درآمد فکر نکرده و رضایت و فراهم شدن شرایط مطلوب برای شهروندان را در اولویت خود دارد.
رئیس کمیسیون برنامهوبودجه شورای اسلامی شهر قم گفت: شهرداری قم میتواند در مسیر احداث مدارس غیردولتی استاندارد در شهر قم تعامل خوبی با اداره کل آموزش و پرورش داشته باشد.