تاریخ انتشار :شنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۳۷
کد مطلب : 21473
رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی قم با اشاره به نتایج ششمین پایش ملی ید در سال ۱۴۰۳، گفت: میزان ید در زنان باردار این استان با میانه ۱۰۲، کمترین سطح در میان استان‌های کشور است و شاخص ید در دانش‌آموزان هشت تا ۱۲ سال نیز قم را در رتبه چهارم از پایین قرار داده است.
میانگین مصرف ید در قم پایین‌تر از سطح کشوری است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت قم، روح‌الله فلاح در گفت وگویی افزود: استان قم در سال ۱۳۹۴ در وضعیت مطلوب ید قرار داشت، اما در حال حاضر به شرایط حاشیه‌ای رسیده‌ایم.
وی استفاده از نمک طعام یددار را ضروری دانست و اضافه کرد: هم‌اکنون سه کارخانه در استان قم نمک یددار تصفیه‌شده تولید می‌کنند، اما چالش‌هایی همچون ترویج شبه‌طب‌ها، جایگزینی نمک‌های دریایی و فله‌ای، و همچنین ورود نمک‌های کم‌ید از سایر استان‌ها، مشکلات جدی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: این موضوع در کمیسیون استانی مطرح شده و مقرر گردیده با همکاری صدا و سیما، دانشکده طب سنتی و آموزش و پرورش، آموزش و تبلیغات در این زمینه تقویت شود.
به گفته فلاح، مسوولان غذا و دارو موظف هستند بازرسی‌های سخت‌گیرانه‌تری انجام دهند و از ورود نمک‌های غیرمجاز به استان جلوگیری کنند.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcgwt9x.ak9qu4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما