به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت قم، روحالله فلاح در گفت وگویی افزود: استان قم در سال ۱۳۹۴ در وضعیت مطلوب ید قرار داشت، اما در حال حاضر به شرایط حاشیهای رسیدهایم.
وی استفاده از نمک طعام یددار را ضروری دانست و اضافه کرد: هماکنون سه کارخانه در استان قم نمک یددار تصفیهشده تولید میکنند، اما چالشهایی همچون ترویج شبهطبها، جایگزینی نمکهای دریایی و فلهای، و همچنین ورود نمکهای کمید از سایر استانها، مشکلات جدی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: این موضوع در کمیسیون استانی مطرح شده و مقرر گردیده با همکاری صدا و سیما، دانشکده طب سنتی و آموزش و پرورش، آموزش و تبلیغات در این زمینه تقویت شود.
به گفته فلاح، مسوولان غذا و دارو موظف هستند بازرسیهای سختگیرانهتری انجام دهند و از ورود نمکهای غیرمجاز به استان جلوگیری کنند.
انتهای خبر/