تاریخ انتشار :سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۰۰
کد مطلب : 20700
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم :

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم

مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم از آغاز ثبت‌نام سرویس مدارس در سامانه سپند از اول خرداد ماه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم ، قاسم طالبی در گفت‌وگویی اظهار کرد: ثبت‌نام والدین برای دریافت خدمات سرویس مدارس در سامانه پایش ناوگان دانش‌آموزی (سپند) برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ از اول خرداد ماه سال جاری آغاز شده است.
وی افزود: لازم است هر چه سریعتر والدین به منظور برنامه‌ریزی و تأمین ناوگان مورد نیاز حمل‌ونقل دانش‌آموزی برای سال جاری نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه سپند اقدام کنند.
مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قم ادامه داد: ثبت‌نام در این سامانه به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و والدین دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://irtusepand.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
شایان ذکر است که اولیای محترم می‌توانند آدرس شرکت‌های حمل‌ونقل دانش‌آموزی را از سامانه سپند یا مدیران مدارس مربوطه دریافت کنند.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdciuyar.t1auu2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما