تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۱۸
کد مطلب : 22509
از آمادگی کامل این منطقه برای مقابله با بارش‌های فصلی و جلوگیری از آب‌گرفتگی معابر خبر داد و اظهار کرد: تمامی اقدامات پیشگیرانه به صورت صد درصدی اجرا شده و منطقه یک در برابر هرگونه حادثه احتمالی ناشی از نزولات جوی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارد .
آمادگی کامل شهرداری منطقه یک قم برای مقابله با آب‌گرفتگی معابر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر منطقه یک شهرداری قم، حسین رضایی‌نسب در حاشیه بازدید میدانی از عملیات لایروبی انهار و چاه‌های جذبی منطقه یک اظهار کرد: از چند ماه گذشته برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای مقابله با آب‌گرفتگی معابر انجام شده است.
وی افزود: همچنین اقدامات مختلفی از جمله لایروبی بیش از ۵۰۰ مترمکعب از انهار روباز و کانال‌های روباز و بسته سطح منطقه، حفر ۳۵ حلقه چاه جذبی جدید در نقاط مستعد آب‌گرفتگی، لایروبی کامل سپتیک‌ها و چاه‌های جذبی قدیمی، بازدید، تعمیر و نوسازی تمامی ادوات زمستانی شامل پمپ‌های ثابت و سیار، کف‌کش‌ها و موتورپمپ‌های تخلیه، لکه‌گیری و روکش آسفالت معابر و نقاط بحرانی آب‌گرفتگی، و دپوی ۴۰۰۰ کیسه شن، مخلوط شن و نمک، و آماده‌سازی کیسه‌های مشارکت مردمی برای توزیع در مواقع ضروری نیز در سطح منطقه انجام گرفته است.
سرپرست منطقه یک شهرداری قم تأکید کرد: تمامی نیروها، ماشین‌آلات و تجهیزات منطقه در آمادگی کامل قرار دارند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع هرگونه آب‌گرفتگی احتمالی اقدام کنند.
وی گفت: از شهروندان درخواست داریم زباله و پسماندهای خانگی را وارد جوی‌ها و انهار نکنند، چراکه حتی یک کیسه پلاستیکی می‌تواند موجب انسداد و آب‌گرفتگی شود.
سرپرست منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه همکاری مردم بزرگ‌ترین کمک به مجموعه مدیریت شهری در روزهای بارانی است، افزود: هدف اصلی ما حفظ آرامش و امنیت شهروندان هنگام بارندگی است و ان‌شاءالله با این اقدامات پیشگیرانه شاهد هیچ‌گونه اختلالی در تردد و زندگی روزمره مردم نخواهیم بود.
 


انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdchwmni.23nivdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما