تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۵۰
کد مطلب : 22177
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم گفت: همزمان با فرارسیدن ۱۳ آبان، طرح‌های متنوع فضاسازی شهری با هدف ایجاد نشاط و تقویت فضای مناسبتی در شهر اجرا شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم پیام جوادیان در گفت‌وگویی اظهار کرد: به مناسبت ایام گرامی‌داشت ۱۳ آبان، سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم با هدف ایجاد شور و نشاط انقلابی در میان شهروندان و دانش‌آموزان، اقدام به اجرای طرح‌های متنوع فضاسازی شهری در معابر، میادین و بوستان‌های سطح شهر کرده است.
وی با اشاره به اهمیت تبیین پیام‌های انقلاب اسلامی برای نسل نوجوان و جوان افزود: در این ایام، بنرها و المان‌های فرهنگی با محوریت مفاهیم استکبارستیزی، وحدت ملی و نقش‌آفرینی دانش‌آموزان در تاریخ انقلاب در نقاط مختلف شهر قم نصب و اکران شده است.
جوادیان ادامه داد: این اقدامات با رویکرد ارتقای هویت بصری شهر و ترویج ارزش‌های انقلابی طراحی و اجرا شده و تلاش شده است تا جلوه‌های فرهنگی و بصری در فضای شهری با مضامین ۱۳ آبان هماهنگ باشد.
 

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdciyzar.t1ary2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما