تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۲۴
کد مطلب : 22196
سرپرست اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم از اجرای گسترده تبلیغات محیطی و آماده‌سازی مسیر راهپیمایی ۱۳ آبان و ایام فاطمیه برای برگزاری باشکوه این مراسم در شهر قم خبر داد.
تبلیغات محیطی گسترده به مناسبت ایام الله 13 آبان و ایام شهادت حضرت زهرا(س)
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری سید محمد حجار حسینی سرپرست اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم از آماده‌سازی و اجرای تمهیدات لازم برای برگزاری باشکوه مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در این شهر خبر داد.
وی با اشاره به اقدامات شهرداری قم گفت: در راستای برگزاری هرچه با شکوه‌تر این راهپیمایی عظیم، اقدامات گسترده‌ای شامل تبلیغات محیطی مسیر راهپیمایی به متراژ ۶۰۰ متر مربع، ایجاد و آماده‌سازی جایگاه اصلی مراسم و نیز نصب و اکران بنرها و آویزهای فرهنگی مذهبی به مناسبت ایام فاطمیه به متراز ۲۲۰۰ متر مربع در طول مسیر و محل برگزاری مراسم انجام شده است.
سرپرست اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری قم افزود: این اقدامات با هدف ایجاد فضایی با نشاط و معنوی برای حضور پرشور مردم انقلابی و به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان در این رویداد مهم صورت گرفته است.
حجار حسینی خاطرنشان کرد: تمامی تلاش مجموعه شهرداری بر این است تا زمینه‌ای فراهم کند تا راهپیمایی ۱۳ آبان امسال در قم، همچون سال‌های گذشته، نمادی از انسجام ملی و پیام‌رسان استکبارستیزی و پشتیبانی از آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری باشد.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcjmve8.uqe8hzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما