تاریخ انتشار :دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۲۳
کد مطلب : 22107
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: همایش آموزشی «ملاحظات پدافند غیرعامل در حوزه CBRNE» با هدف ارتقای دانش تخصصی مدیران و نیروهای اجرایی در مواجهه با تهدیدات نوین برگزار می‌شود.
برگزاری همایش آموزشی «ملاحظات پدافند غیرعامل در حوزه CBRNE» در شهرداری قم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مهدی اصفهانیان مقدم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اعلام این خبر بیان کرد: این همایش روز سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۸ تا ۱۱:۳۰ با هدف ارتقای دانش تخصصی مدیران و نیروهای اجرایی در زمینه تهدیدات شیمیایی، بیولوژیکی، رادیولوژیکی، هسته‌ای و انفجاری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت آشنایی دستگاه‌های مرتبط با اصول پدافند غیرعامل در شرایط بحرانی افزود: در این برنامه آموزشی، مباحث تخصصی حوزه CBRNE توسط اساتید و متخصصان ملی مطرح شده و شرکت‌کنندگان شامل مدیران و کارکنان حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، آتش‌نشانان، نیروهای عملیاتی امداد و نجات و کارشناسان بخش‌های مرتبط با مواد خطرناک بیمارستان‌ها خواهند بود.
معاون محیط زیست و خدمات شهری در پایان خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این همایش، افزایش آمادگی دستگاه‌های خدمات‌رسان شهری در مواجهه با تهدیدات نوین و تقویت هماهنگی میان بخش‌های مرتبط در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل است.
 

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcbz8b5.rhb5gpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما