مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری قم بر استفاده از ظرفیت گلزار شهدای مدافعین حرم، حسینیه و فضاهای موجود برای برگزاری اردوهای راهیان نور دانشآموزی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان آرامستانهای شهرداری قم،سیفالدین موسوی نیارکی در مراسم بدرقه کاروان راهیان نور ناحیه ۳ آموزش و پرورش که در حسینیه گلزار شهدای مدافعین حرم برگزار شد، اظهار کرد: هدف از اردوهای راهیان نور، آشنایی دانشآموزان با ارزشهای دفاع مقدس است و این تجربه اثرات تربیتی مطلوبی دارد.
وی افزود: پیشنهاد میکنیم از ظرفیت گلزار شهدای بهشت معصومه برای دانشآموزانی که امکان حضور در اردوهای مناطق جنگی را ندارند، استفاده شود تا هم با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شوند و هم تجربه تربیتی مشابه دریافت کنند.
مدیرعامل سازمان آرامستانهای شهرداری قم گفت: این برنامه با همکاری سازمان آرامستانهای شهرداری، سازمان بسیج دانشآموزی و آموزش و پرورش ناحیه ۳، در جوار شهدای مدافع برگزار شده است.