علیرضا مظفری در جلسه کمیته درآمدی شهرداری منطقه هشت با اشاره به اهمیت ویژه مباحث درآمدی گفت: جهت ارتقای خدماتدهی به شهروندان مدیریت شهری نیازمند همکاری شهروندان در پرداخت به موقع عوارض و مطالبات شهرداری است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری علیرضا مظفری در جلسه کمیته درآمدی شهرداری منطقه هشت با اشاره به اهمیت ویژه مباحث درآمدی گفت: جهت ارتقای خدماتدهی به شهروندان مدیریت شهری نیازمند همکاری شهروندان در پرداخت به موقع عوارض و مطالبات شهرداری است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت پرداخت به موقع مطالبات شهرداری توسط شهروندان افزود: مبلغ قابل توجهی از جریمه های کمیسیون ماده صد از جمله مطالبات شهرداری منطقه می باشد و همچنین در خصوص پرداخت عوارض سالیانه، شهروندان میتوانند با پرداخت عوارض خود تا پایان شهریور ماه از تخفیفات 30درصدی بهرهمند شوند.
در ادامه این جلسه مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم نیز با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف درآمد پایدار در شهرداری نیازمند اصلاحات قانونی هستیم خاطر نشان کرد: باید سازوکارهای قانونی برای افزایش توان اجرایی شهرداری ها جهت اخذ مطالبات خود در قوانین تقویت شود و این مهم نیازمند همکاری دیگر مسئولان علی الخصوص قانونگذاران محترم در مجلس شورای اسلامی است.
انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdccpeqi.2bqso8laa2.html