تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۸
کد مطلب : 20748
-عضو شورای نگهبان با اشاره به مطالبات اخیر کامیون‌داران، آنها را فرزندان انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد که مسئولان باید به مشکلات آنان توجه کنند تا از سوءاستفاده‌های دشمنان جلوگیری شود.
عضو شورای نگهبان: مسئولان پای حرف کامیون‌داران بنشینند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری آیت‌الله سید احمد حسینی خراسانی روز شنبه در نخستین اجلاسیه سراسری «ایمان و امید امام خمینی(ره) در اندیشه امام خامنه‌ای»، گفت: دشمنان ممکن است از این مشکلات سوءاستفاده کنند و مسئولان باید با شنیدن صحبت‌های کامیون‌داران، به رفع مسائل آنها بپردازند تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری شود.
وی در ادامه امام خمینی(ره) را هدیه خداوند به مردم ایران دانست و تأکید کرد که شخصیت ایشان در زمینه‌های علمی، فقهی و سیاسی به حدی بی‌نظیر است که توانسته تحولات عظیمی در سطح ایران و جهان ایجاد کند.
وی با اشاره به رهبری مدبرانه امام خمینی(ره)، گفت که ایشان توانسته علاوه بر هدایت انقلاب اسلامی، جوامع دیگر را نیز تحت تأثیر قرار دهد.
حسینی خراسانی در ادامه گفت که ایمان و امید در سیره رفتاری امام خمینی(ره) مشهود است و این اصول باید برای جامعه امروز به عنوان الگویی برای رفتار دینی و سیاسی مد نظر قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش، به نقل از شهید مطهری، چهار «امَنَ» در شخصیت امام خمینی(ره) را بیان کرد که شامل ایمان به هدف، ایمان به راه، ایمان به سخنان خود و ایمان به خداوند بود. همچنین، به تأثیر رهبری امام راحل در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و آن را «رستاخیز سیاسی بزرگ قرن» نامید.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcaa0nu.49nwy15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما