مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم از آموزش ایمنی در شرایط بحرانی به 7 هزار و 500 دانش آموز قمی طی سال 1403 توسط شهرداری قم خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مهدی برزویی خواه در گفتوگو با خبرنگار شهرنیوز در خصوص سند راهبردی شهرداری و اهداف و برنامه هایی که در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نگارش شده است، اظهار داشت: در سال 1403 یکی از مهمترین و عمده ترین برنامه ها درحوزه ایمنی و پدافند غیرعامل پیشگیری بود که در این حوزه آموزش یکی از مهمترین بخش ها محسوب می شود.
وی افزود: آموزش چند قالب دارد که در سال گذشته بسیار مورد توجه قرار گرفت. تمرکزاصلی نیز بیشتر بر قشر دانش آموزان و مدارس بود چرا که آینده از آن این عزیزان است و به دست آن ها ساخته می شود.
برزویی خواه تصریح کرد: در سال 1403 نیز این هدف دنبال شد و آموزش دانش آموزان و مدارس به 3 صورت انجام گرفته است که شامل طرح «مرکز آموزش های کام» یعنی کودکان آماده در مدرسه ویژه دانش آموزان ابتدایی است. قریب به 6 هزار دانش آموز ابتدایی در طول سال گذشته در این مرکز آموزش دیدند و روزانه بین 50 تا 70 دانش آموز از روز شنبه تا چهارشنبه مهمان این مرکز بودند.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم ادامه داد: همچنین طرحی مختص دانش آموزان متوسطه تحت عنوان «مدرسه آماده و شهر تاب آور» برنامه ریزی شد و در این حوزه آموزش ها کمی عملیاتی تر و شامل اطفاء حریق، چادرزدن و کمک های اولیه بود. بیش از هزار و 500 نفر در این حوزه طی سال 1403 آموزش دیدند.
وی گفت: همچنین طرح «مدرسه ایمنی» در شادواره شادی تعریف شد که قریب به 5 هزار نفر دانش آموز در این طرح نیز آموزش ایمنی و مدیریت بحران را در قالب بازی فرا گرفتند.