تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۵۶
کد مطلب : 20403
رییس مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم خبر داد؛

درمان ناباروری با حمایت های ویژه بیمه‌ای در قم

رییس مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم گفت: با تمهیدات اندیشیده شده و در راستای حمایت از جوانی جمعیت، انواع درمان‌های تخصصی زوج‌های نابارور فاقد بیمه در این استان با حمایت های بیمه ای انجام می‌شود.
درمان ناباروری با حمایت های ویژه بیمه‌ای در قم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری لیلا ناصرپور روز چهارشنبه ، پیرامون آخرین اقدام‌های انجام شده برای حمایت از زوج‌های نابارور در استان قم، بیان کرد: بحث جوانی جمعیت از مهمترین مسائل پیش‌روی کشور است و از همه ارگان‌ها خواسته‌ شده‌ که در این خصوص نقش آفرینی لازم را داشته باشند.
وی افزود: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم نیز در همین راستا به میدان آمده‌است و با استفاده از ظرفیت‌های درمانی بسیار خوب خود در بحث درمان ناباروی زوجین که نقش مهمی در بحث جوانی جمعیت دارد، فعالیت می‌کند.
وی ادامه داد: یکی از موضوع های مهم در درمان ناباروری زوجین، مباحث مالی است، هر کدام از مراحل درمان ناباروری هزینه‌های زیادی دارد، اما با همتی که در کشور انجام شده هزینه‌های درمان ناباروری تحت پوشش درمان قرار گرفته‌است تا زوجین با خیال آسوده‌تر این مرحله را سپری کنند.
ناصر پور گفت: حتی کسانی که بیمه نیستند، اما مشکل ناباروری دارند می‌توانند با مراجعه به مراکز بیمه سلامت، مراحل درمان خود را تحت پوشش بیمه انجام دهند.
وی با اشاره به این که تلاش شده تا زوجین نابارور در روند درمان خود کمترین دغدغه مالی را داشته باشند، افزود: در این خصوص با پیگیری‌های صورت گرفته، قرار شد زوجینی که بیمه پایه دارند اما بیمه تکمیلی ندارند، در جریان طرح‌هایی همچون طرح رویش امید تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرند.
وی ادامه داد: زوجین متقاضی این طرح می‌توانند با مراجعه به مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان و دریافت معرفی‌نامه علاوه بر خدمات بیمه پایه از مزایای بیمه تکمیلی نیز استفاده کنند.
ناصرپور گفت: در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم برای کمک به جبران ۱۰ درصد فرانشیز، تفاوت پرداختی بیمار با تعهدات بیمه، نیز راهکار اندیشیده شده و در این خصوص پرداخت وام‌های قرض الحسنه در نظر گرفته شده‌است تا زوجین نابارور بدون دغدغه مراحل درمانی خود را سپری کنند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت آگاه سازی زوجین در خصوص راهکارهای درمان ناباروری، بیان کرد: زوجینی که مشکل ناباروری دارند باید هرچه سریعتر برای درمان مراجعه کنند، این مساله با توجه به این که سن ازدواج بالا رفته و فرزندآوری نیز به تاخیر افتاده‌، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده‌است.
وی افزود: در این راستا، برنامه‌های مختلفی را با همکاری رسانه‌های استان تدارک دیدیم تا زوج‌های جوان نسبت به خطرات به تاخیر انداختن فرزندآوری مطلع شوند.
رییس مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم گفت: سالانه ۶۰ هزار خدمت به زوجین نابارور توسط این مرکز ارائه می‌شود که در این بین ۶۰ درصد مراجعین بومی و بقیه از سایر استان‌ها و حتی زوج‌های نابارور از کشورهای منطقه هستند.
وی تاکید کرد: بیش از ۳۵ درصد اقدام‌های انجام شده برای حل مشکل زوج‌های نابارور در مرکز درمان ناباروی جهاد دانشگاهی قم به نتیجه مورد نظر می‌رسد که این رقم بالاتر از میانگین جهانی و آمار قابل قبولی است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcip5ar.t1auu2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما