تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۳۲
کد مطلب : 13837
رییس اداره طرح و برنامه صنعت قم:

۲۴۸ جواز تاسیس در بخش صنعت قم صادر شد

رییس اداره طرح و برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: در ۶ ماهه نخست سال‌جاری، ۲۴۸ جواز تاسیس با سرمایه گذاری نزدیک به ۶۹ هزار میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای چهار هزار و ۴۱۲ نفر در قم صادر شد.
۲۴۸ جواز تاسیس در بخش صنعت قم صادر شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری جواد ناطق روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: از میان جوازهای تاسیس صادر شده در استان طی مدت یاد شده، تعداد ۲۱۱ مورد مربوط به جوازهای ایجادی با ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه‌هزار و ۵۲۲ نفر و سرمایه گذاری ۵۶ هزار میلیارد ریال است.
وی افزود: تعداد ۳۷ مورد از جوازهای تاسیس صادر شده در قم نیز مربوط به جوازهای توسعه‌ای( اجرای طرح‌های توسعه در واحدهای صنعتی موجود استان)‌ با ظرفیت ایجاد اشتغال برای ۸۹۰ نفر و سرمایه گذاری حدود ۱۳ هزار میلیارد ریال می‌باشد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای حوزه صنعت و تولید استان قم برای سرمایه‌گذاری، تاکید کرد: آمار ارائه شده از وضعیت جوازهای تاسیس صادر شده در بخش صنعت استان تنها در ۶ ماهه گذشته نشان دهنده جذابیت این بخش برای فعالان اقتصادی و علاقه‌مندی ایشان به سرمایه‌گذاری در آن است.
گفتنی است بر اساس اظهار نظر مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، توسعه فعالیت‌های صنعتی در قم مطابق سند آمایش سرزمین استان و همچنین اسناد ملی بالا دستی با اولویت ایجاد واحدهای پاک پیگری می‌شود.
در همین رابطه استقرار صنایع پاک، کم‌آب‌بر و پیشرفه در شهرک‌های صنعتی قم در اولویت دستگاه‌های اجرایی استان برای صدور مجوزهای لازم قرار دارد تا علاوه سطح تولید محصولات و اشتغالزایی، ملاحظه‌های محیط زیستی نیز در این خصوص رعایت شود.
شهرک‌های صنعتی قم به دلایل مختلف همچون داشتن امکانات مناسب برای ایجاد واحد تولیدی،‌ نزدیکی به پایتخت و بازارهای بزرگ ایران و نیز دسترسی به شاهراه‌های ارتباطی کشور همواره مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی است و به همین دلیل توسعه زیرساخت‌ها در این شهرک‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است.
در بخش صنعت، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcbzwb8.rhbffpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما