تاریخ انتشار :جمعه ۷ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۲۰
کد مطلب : 10871
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه با فعالیت قرارگاه محرومیت‌زدایی از حوزه فرهنگ و هنر بیش از ۱۰۰هزار نفر در مناطق کم برخوردار، آموزش رایگان دریافت کردند، گفت: با راه‌اندازی این قرارگاه در پی خارج کردن انحصار از هنر بوده‌ایم که‌ در این مسیر از ظرفیت‌ مساجد و سایر حوزه‌های دینی استفاده می‌شود.
بهره‌مندی قرارگاه محرومیت زدایی فرهنگ از ظرفیت مساجد و حوزه‌های دینی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه پنجشنبه (ششم بهمن ماه) در ادامه برنامه های سفر استانی یک روزه خود به قم در نشست هم اندیشی فرهیختگان و نخبگان حوزوی حضور یافت.
وزیر فرهنگ پس از شنیدن نقطه نظرات فرهیختگان ونخبگان حوزوی گفت: اگرچه حوزه اقتصاد در دهه ۹۰، نمره قابل قبولی نگرفته است اما وضعیت حوزه فرهنگ در دهه ۹۰ به مراتب بدتر از حوزه اقتصاد بوده است و بر همین اساس دولت مردمی از ابتدای کار در پی جبران عقب ماندگی های یک دهه گذشته حوزه فرهنگ بوده است.
وی با بیان اینکه گسترش فضای مجازی متغیر مهمی در حوزه فرهنگی است، گفت: علی رغم اینکه حاکمیت فرهنگی در دهه گذشته به شدت تضعیف شده اما تقویت حکمرانی فرهنگی با حضور واقعی مردم از رویکردهای اصلی مدیریت فرهنگی دولت مردمی به شمار می رود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: بازگشت مسیر حوزه فرهنگ به ریل اصلی خود از اهداف اصلی وزارت فرهنگ در دولت محسوب می شود و مدیریت فرهنگی در دولت مردمی به بیش از آن چیزی که ترسیم شده بود، دست پیدا کرده است و این مسیر با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد.
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود به پرپایی نمایشگاه مد و لباس تا آستانه سال جدید در مصلی تهران اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه در آینده نزدیک در نقاط مختلف کشور نیز برگزار خواهد شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اعلام اینکه تاکنون در ذیل فعالیت های قرارگاه محرومیت زدایی از حوزه فرهنگ و هنر بیش از ۱۰۰ هزار نفر در مناطق کم برخوردار کشور، خدمات آموزش رایگان دریافت کرده اند، گفت: با راه‌اندازی قرارگاه محرومیت زدایی از فرهنگ و هنر به دنبال خارج کردن انحصار از هنر بوده ایم که‌ در این مسیر از تمامی ظرفیت های مساجد و سایر حوزه های دینی استفاده خواهد شد.
اسماعیلی با بیان اینکه بسیاری از فیلم های راه یافته به جشنواره چهل و یکم فجر با شعارها و ملاک های اصلی جشنواره در یک راستا بوده است، گفت: اعضای هیات انتخاب جشنواره، ملاک هایی چون ایجاد همدلی، وفاق، شور و نشاط در جامعه و توجه به همه بخش‌های ایران عزیز را در انتخاب نهایی خود لحاظ کرده اند.
 وی بیان کرد: اغلب جریان فرهنگی کشور قشر متعهد و گسترده ای است و به چند چهره منحصر نمی شود. براساس تفکر عدالت فرهنگی دولت مردمی، در سال اول دولت، تنوع در تولیدات فرهنگ و هنر را دامن زدیم  و این مسیر را با قوت ادامه خواهیم داد.
گفتنی است، دیدار با آیات و مراجع تقلید جوادی آملی، مکارم شیرازی و سبحانی، دیدار با آیت الله سعیدی نماینده ولی‌فقیه و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، و آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بازدید از مدرسه علمیه حقانی، عیادت از آیت‌الله اعرافی رییس حوزه های علمیه قم  و حضور در بین دانشجویان دانشگاه جامعه المصطفی و نخبگان حوزه و دانشگاه استان قم از برنامه های سفر یک روزه وزیر فرهنگ بود.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcgq79q.ak9zu4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما