شهردار قم با بیان اینکه سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ پل ارتباطی میان مردم و مسئولان مدیریت شهری است گفت: هرچه این ارتباط و پیگیریها گسترش یابد، سرمایه اجتماعی شهرداری نیز افزایش پیدا میکند.
شهردار قم با اشاره به اینکه سال ۲۰۲۷ قرار است شهری از ایران پایتخت فرهنگی جهان اسلام شود گفت: شهر قم ظرفیت مطلوبی در این خصوص دارد که نیازمند پیگیری متولیان استانی است.
شهردار قم گفت: امروز دانش آموزان با طی کردن مسیر علمآموزی و غنیمت دانستن فرصت جوانی و نشاط میتوانند نقش بسیار پراهمیتی در رشد و توسعه شهری داشته باشند.
شهردار قم با اشاره به پیش بینی ۱۴۰ برنامه به مناسبت روز قم توسط مدیریت شهری گفت: شهر قم ظرفیت انتخاب شدن به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ۲۰۲۷ را دارد.
شهردار قم گفت: با هماهنگی و پس از تصویب شورای اسلامی شهر قم و با هدف فرهنگ سازی برای ایجاد وحدت بیش از پیش، یکی از معابر اصلی سطح شهر به نام وحدت اسلامی نامگذاری میشود.
شهردار قم با اشاره به مشارکت ویژه شهرداری قم در برگزاری نمایشگاه هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی برای گفتوگو با نسل جوان و ایمن کردن این نسل از تهاجم فرهنگی است.
شهردار قم با اشاره به اینکه شهرداری در برگزاری برنامههای روز قم تنها است گفت: مشارکت دستگاههایی همچون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه در اقدامات اجرایی و محتوایی میتواند بسیار اثرگذار باشد.
شهردار قم ساماندهی و تملک ۲۰۰ هکتار از پارکینگهای پیرامون مسجد را از پروژههای ضروری دانست و گفت: از پنج سال گذشته، پروژههای مختلفی در راستای توسعه و بهبود وضعیت پیرامونی مسجد مقدس جمکران پیشبینی شده است.
شهردار قم گفت: به دنبال ایجاد ایستگاههای نشاط و توجه به فعالیتهای ورزشی، شهرداری قم آمادگی مشارکت و اجرای پروژههای زیرساختی برای استفاده شهروندان دارد.
شهردار قم در پیامی گفت: ردای خدمت به مردم عزیز ایران در نظام جمهوری اسلامی به غایت ارزشمند و مقدس است و حقیقتا برازنده شایستگانی است که با خدمت صادقانه در آن میدرخشند.