تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۴۲
کد مطلب : 22635
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: نظارت عوامل اجرایی مناطق شهرداری‌ها و پلیس ساختمان در حریم شهر برای جلوگیری از تخلفات پسماندسوزی باید تشدید شود و متخلفان شناسایی و به سازمان مدیریت پسماند گزارش شوند.
تشدید برخورد با متخلفان پسماندسوزی و انباشت غیرمجاز در قم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم،سید عبدالله میرابراهیمی در جلسه هماهنگی اجرای ضوابط و قوانین مدیریت پسماند و قانون هوای پاک که با حضور مدیرعامل سازمان و معاونین خدمات شهری مناطق هشتگانه برگزار شد، اظهار کرد: موضوعات مهمی از جمله شناسایی متخلفان انباشت پسماندهای خانگی، صنعتی، بیمارستانی، عمرانی و ساختمانی در معابر و زمین‌های باز و همچنین پسماندسوزی مطرح شد.
وی با اشاره به ضرورت اقدام قضایی علیه متخلفان افزود: نظارت عوامل اجرایی مناطق شهرداری‌ها و پلیس ساختمان در حریم شهر برای جلوگیری از تخلفات باید تشدید شود و متخلفان پسماندسوزی شناسایی و به سازمان مدیریت پسماند گزارش شوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با یادآوری ماده ۲۰ قانون هوای پاک و ماده ۱۶ قانون مدیریت پسماند بیان داشت: مدیریت پسماندهای صنعتی بر عهده تولیدکننده است و پسماندهای صنعتی به هیچ عنوان توسط عوامل شهرداری جمع‌آوری نمیشود.
وی تصریح کرد: شهرداری‌های مناطق، کارگاه‌ها و کارخانجاتی که سبب آلودگی آب، هوا و خاک در محدوده حریم شهر می‌شوند، باید به اداره محیط زیست شهرستان قم اعلام شوند.
میرابراهیمی همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره آموزش مدیریت پسماند برای عوامل پلیس ساختمان خبر داد و گفت: اداره کل محیط زیست استان نیز برای اخذ احکام و دستور قضایی در خصوص تخلفات حوزه مدیریت پسماند و هوای پاک اقدام خواهد کرد.
وی افزود: از شهروندان درخواست داریم هرگونه مشاهده تخلفات پسماندسوزی و انباشت غیرمجاز پسماندها را به سامانه ۱۳۷ اعلام کنند تا با همکاری شهروندان بتوانیم از محیط زیست مراقبت کنیم.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdchm-ni.23nixdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما