تاریخ انتشار :چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۴۴
کد مطلب : 22409
پژوهشگر حوزه انقلاب اسلامی با بیان اینکه مفهوم انقلابی‌گری امروز در مرز میان احساس، نظر و کنش اجتماعی گرفتار ابهام شده است، تأکید کرد: برای ترمیم این شکاف، باید «منطق مشترک انقلابی‌گری» را بر مبنای اندیشه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب بازسازی کرد.
بازخوانی اندیشه امام و رهبری؛ راه نجات مفهوم انقلابی‌گری از تداخل نظر و عمل
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری امیر سیاهپوش، پژوهشگر حوزه اندیشه انقلاب اسلامی، عصر روز چهارشنبه در آیین رونمایی از کتاب «شاخص‌های انقلابی‌گری در اندیشه امام خامنه‌ای و سیره شهدای شاخص انقلاب اسلامی» با تأکید بر لزوم شکل‌گیری منطق واحد در فهم انقلابی‌گری گفت: تداخل میان نظر و عمل، این مفهوم را دچار ابهام کرده است و تنها با بازخوانی اندیشه امام و رهبری می‌توان مسیر روشنی برای آن ترسیم کرد.

وی که بیش از دو دهه در زمینه مطالعات نظری و میدانی انقلاب فعالیت داشته، افزود: برای آنکه انقلابی‌گری از فضای تشنج، برداشت‌های احساسی و تفسیرهای پراکنده فاصله بگیرد، لازم بود قانون و منطقی واحد تدوین شود؛ از همین رو تلاش کردیم این مفهوم را هم در حوزه نظر و هم در عرصه عمل تبیین کنیم تا صرفاً در حد شعار باقی نماند.

سیاهپوش با اشاره به الگوگیری از سیره عملی حضرت امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و بزرگان نظام همچون شهید بهشتی و شهید مطهری، و همچنین فرماندهان و شهدای برجسته‌ای چون شهید سلیمانی، شهید باکری، شهید همت و شهید کاوه گفت: مجموعه شاخص‌ها بر اساس تطبیق نظری و عملی این شخصیت‌ها تنظیم شد تا جامعیت و دقت علمی آن افزایش یابد.

وی ادامه داد: کیفیت و شمول مباحث طرح‌شده می‌تواند زمینه بررسی و نقد تخصصی از سوی محققان را فراهم کند و افزود: سعی شده قلم کتاب به گونه‌ای باشد که برای عموم فعالان علمی، فرهنگی و میدانی قابل فهم و کاربردی باشد و بتواند مسیر عمل انقلابی را برای نسل امروز روشن‌تر کند.

سیاهپوش در پایان هدف این کار را روشن‌سازی مسیر گفت‌وگوی منطقی درباره انقلابی‌گری عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد که این پژوهش بتواند به وحدت نظر و عمل در جامعه انقلابی کمک کند.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcgyt9x.ak9xz4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما