مدیرعامل سازمان آتشنشانی شهرداری قم گفت: تمام عوامل و تجهیزات سازمان آتشنشانی در زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در آمادگی صددرصدی بودند و در ۹ عملیات با ۹۷ نیرو و ۳۸ خودرو انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری، علی زندیه در جلسه شورای سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با اشاره به اقدامات هوشمندسازی در سازمان آتشنشانی اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم در این راستا، راهاندازی نرمافزار مکانیابی تماسگیرندهها با مرکز آتشنشانی بود.
وی با بیان اینکه در این سامانه مکان تماسهای تلفن ثابت بهصورت ۱۰۰ درصدی حتی با جزئیات پلاک و طبقه مشخص میشود، افزود: در تماس با تلفنهای همراه نیز با استفاده از موقعیت دکلهای مخابراتی حداکثر با شعاع ۳۰۰ متری، مکان تماسگیرنده مشخص میشود.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم اضافه کرد: در همین راستا و با ارتباط با مناطق شهرداری، میزان پاسخگوییها در صدور پروانه و پایان کار بهشدت کاهش پیدا کرده است.
زندیه یکی از دغدغههای مهم در کاهش حوادث حریق را ایجاد مرکز مانیتورینگ شهر و شبکهسازی سیستمهای اطفای حریق مراکز، ادارات و مجتمعها دانست و گفت: در حال رایزنی و برنامهریزی هستیم تا بتوانیم با راهاندازی سیستم یکپارچه سیستمهای اطفای حریقها را به سامانه آتشنشانی متصل کنیم.
وی با اشاره به آمادگی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم همزمان با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: تمام عوامل و تجهیزات سازمان در آمادگی صددرصدی بودند و در ۹ عملیات با ۹۷ نیرو و ۳۸ خودرو بهصورت مستقیم درگیر عملیاتهای مختلف بودند.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم با تأکید بر اینکه بازنشستگان سازمان نیز در گروههای مختلف آمادگی همکاری را اعلام و تقسیمبندی شدند، عنوان کرد: آتشنشانان داوطلب مرد و زن نیز همزمان با جنگ تحمیلی اعلام آمادگی و همکاری کردند.
زندیه تاکید کرد: میانگین حضور عوامل آتشنشانی در حوادث شهری به ۳:۳۵ دقیقه رسیده که از استانداردهای جهانی بهتر است.