تاریخ انتشار :يکشنبه ۸ تير ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۰۰
کد مطلب : 21015
مدیر منطقه ۴ شهرداری قم:

احداث بوستان شهید قدوسی در قم

مدیر منطقه ۴ شهرداری قم گفت: بوستان شهید قدوسی با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی و با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال، انتهای خیابان قاضی خرم‌آبادی در حال احداث است.
احداث بوستان شهید قدوسی در قم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری علیرضا اقبالیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز از احداث بوستان شهید قدوسی خبر داد و اظهار کرد: بوستان قدوسی با مساحت حدود ۱۰ هزار مترمربع در انتهای خیابان قاضی خرم‌آبادی در حال احداث است.
وی از پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی احداث این بوستان خبر داد و افزود: برآورد هزینه اجرای این پروژه بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال است.
مدیر منطقه ۴ شهرداری قم خاطرنشان کرد: این بوستان با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و افزایش سرانه فضای سبز در دستور کار منطقه قرار گرفته است.
اقبالیان با اشاره به اقدامات انجام شده در این منطقه برای بهبود وضعیت سرانه فضای سبز خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۴ تا پایان ۱۴۰۳، پروژه‌های متعددی در حوزه‌های خدمات شهری، حمل‌ونقل، فضای سبز و عمرانی با موفقیت به مرحله بهره‌برداری رسیده است.
وی عنوان کرد: در بخش فضای سبز، ۳۹ بوستان جدید از جمله بوستان کوثر، باغ پرندگان، بوستان خضر، بوستان زائر، بوستان ملاصدرا، بوستان شهدای گمنام و بوستان جنگلی ۴۰۰ هکتاری به مجموعه شهری این منطقه اضافه شده که نقش مهمی در افزایش سرانه فضای سبز داشته است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdciwuar.t1azz2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما