تاریخ انتشار :يکشنبه ۱ تير ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۴۸
کد مطلب : 20954
مدیر منطقه ۴ شهرداری قم، از اجرای پروژه‌های بهسازی بوستان‌های محلی در خیابان شهید باهنر محله بنیاد خبر داد و بر ضرورت توسعه و نگهداشت فضای سبز همگون با اقلیم شهر قم تأکید کرد.
بهسازی بوستان‌های محلی در منطقه ۴ قم بااعتبار ۲۰ میلیارد ریال
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری علیرضا اقبالیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز ، از اجرای پروژه‌های بهسازی بوستان‌های محلی در خیابان شهید باهنر محله بنیاد خبر داد و اظهار کرد: این پروژه بااعتباری بالغ‌بر ۲۰ میلیارد ریال به مرحله اجرا درآمده است.
وی بابیان برخی از مشخصات فنی این پروژه افزود: اجرای ۱۶۰۰ متر جدول سنگی در اطراف باغچه‌ها و ۲۰۰ مترمربع موزاییک‌فرش در قسمت‌های مختلف بوستان از شاخص‌های اصلی این پروژه بوده است.
مدیر منطقه ۴ شهرداری قم با اشاره به اهمیت توسعه و نگهداشت فضای سبز در شهر قم، افزود: با توجه به اقلیم خاص شهر قم، برنامه‌ریزی برای ایجاد و بهسازی فضاهای سبز باید به‌گونه‌ای باشد که علاوه بر زیباسازی محیط، با شرایط آب‌وهوایی منطقه نیز سازگاری داشته باشد. این امر نه‌تنها به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان کمک می‌کند، بلکه در کاهش آلودگی هوا و تعدیل دمای محیط نیز مؤثر است.
اقبالیان همچنین از برنامه‌های آینده این منطقه برای توسعه و نگاهداشت فضای سبز خبر داد و اظهار داشت: بر اساس بودجه مصوبت شهرداری قم، پروژه‌های دیگری نیز برای بهسازی و احداث بوستان‌های محلی در دست اجرا داریم که به‌زودی شاهد اجرا و بهره‌برداری از آن‌ها خواهیم بود.
وی در پایان از همکاری شهروندان در حفظ و نگهداری فضاهای سبز تقدیر کرد و خاطرنشان کرد: حفاظت از این فضاهای عمومی نیازمند مشارکت همگانی است و امیدواریم با همراهی مردم عزیز، شاهد ارتقای هرچه بیشتر کیفیت محیط‌زیست شهری باشیم.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcjxhe8.uqeyizsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما