پاکسازی، آهک پاشی و روان سازی آبهای سطحی با هدف کاهش آلودگی و گند زدایی از انهار در معابر منطقه دو در حال انجام است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر شهرداری منطقه دو، با فرارسیدن فصل گرما و لزوم اجرای طرحهای افزایش بهداشت محیط، طرح پاکسازی و گند زدایی انهار معابر سطح منطقه دو در دستور کار واحد خدمات شهری منطقه دو قرار گرفته است.
مدیر منطقه 2 شهرداری قم در این خصوص اظهار کرد: هر سال با فرارسیدن فصل گرما و احتمال شیوع بیماری و انتشار بوی نامطبوع ناشی از رها سازی فاضلاب خانگی و انباشت زباله در انهار سطح منطقه ، طرح پاکسازی و گند زدایی با الویت بالا و به صورت مستمر در دستور کار منطقه قرار گرفته است.
وی گفت: در خصوص فرهنگ سازی و اجرای قوانین موجود در زمینه عدم رها سازی فاضلاب خانگی و صنفی در انهار معابر نیازمند همکاری بیشتر شهروندان و کسبه هستیم و طرحهای خدماتی مرتبط با این موضوع نیز با توجه به حساسیت بهداشت محیط و حفظ سلامت شهروندان به صورت جدی و گسترده در سطح منطقه در حال اجرا است.
سید رضا حسینی افزود: پاکسازی انهار ، آهک پاشی و گند زدایی ، رها سازی آب خام و اصلاح شیب جوی معابر از جمله اقداماتی است که در این خصوص در طول سال و به خصوص با شروع فصل گرما به صورت جدی ، پیگیری و اجرا میشود.
مدیر منطقه 2 شهرداری قم اظهار داشت : اقدامات صورت گرفته بدون همکاری و مشارکت شهروندان و کسبه و رعایت بهداشت محیط شهری بخصوص با پرهیز رها سازی فاضلاب خانگی و صنفی به انهار معابر، بدون نتیجه خواهد بود.