تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۰۶
کد مطلب : 20629
در سالروز شهادت آیت‌الله شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت، سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با خدمات‌رسانی از طریق ۲۰۹ دستگاه اتوبوس فعال به‌صورت هم‌زمان رکورد تازه‌ای در خدمت‌رسانی به شهروندان به ثبت رساند.
فعالیت ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی شهرداری قم در مراسم سالگرد شهدای خدمت
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم، در سالروز شهادت آیت‌الله شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت، سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با خدمات‌رسانی از طریق ۲۰۹ دستگاه اتوبوس فعال به‌صورت هم‌زمان رکورد تازه‌ای در خدمت‌رسانی به شهروندان به ثبت رساند.
همچنین‌ به‌منظور تسهیل در تردد زائران در مسیر راهپیمایی بلوار پیامبر اعظم(ص)، ۷۰ دستگاه اتوبوس به صورت ویژه در این محور به کار گرفته شد.

سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با برنامه‌ریزی و نظارت مناسب نقش ویژه‌ای را در رویدادهای ملی و مذهبی ایفا نموده و همواره نقش پشتیبانی از خدمات مورد نیاز شهروندان در حمل‌ونقل عمومی را به انجام می‌رساند.
انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdci3qar.t1aur2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما