تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۲۸
کد مطلب : 20539
عملیات راه‌اندازی و تست خودرو امداد و نجات مترو قم بر روی ریل و در تونل آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم، این خودرو که سال گذشته پس از تکمیل مراحل طراحی و ساخت توسط یک شرکت معتبر اروپایی به محل پروژه منتقل شده بود، اکنون وارد فاز نهایی آزمایش‌های عملیاتی شده است.
محمدرضا انگشت‌باف، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم بیان کرد: کارکنان فنی این سازمان تحت نظارت کارشناسان متخصص شرکت سازنده، در حال دریافت آموزش‌های تخصصی برای بهره‌برداری از این خودروی مهم و کاربردی هستند.
وی تأکید کرد که این ماشین نقش حیاتی در افزایش ایمنی و آمادگی سیستم مترو قم در شرایط اضطراری ایفا خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری قم گفت: این گام مهم، بخشی از برنامه‌های توسعه و ارتقای زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی شهر قم محسوب می‌شود و در آینده نزدیک با راه اندازی فاز اول خط ۱ مترو قم، سطح خدمات اضطراری مطابق با استانداردهای از پیش تعیین شده مطابقت خواهد داشت.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdci3war.t1aup2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما