تاریخ انتشار :شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۰۲
کد مطلب : 22483
همزمان با فرا رسیدن 16 آذرماه روز دانشجو، با تصمیم مدیریت شهری و در راستای تحقق شعار «اول مردم» کلیه خدمات اتوبوس‌رانی ویژه دانشجویان در تاریخ 16 آذر 1404 رایگان اعلام شد.
خدمات اتوبوس‌رانی ویژه دانشجویان روز 16 آذر رایگان شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری همزمان با فرا رسیدن 16 آذر ماه که در تقویم ملی به نام «روز دانشجو» نام گذاری شده است، با تصمیم مدیریت شهری مقرر گردید کلیه خدمات اتوبوسرانی کلانشهر قم در 16 آذر 1404 ویژه دانشجویان رایگان باشد.
این اقدام که در راستای تحقق شعار «اول مردم» به دستور دکتر فرامرز عظیمی، شهردار کلانشهر قم و با هدف گرامیداشت مقام دانشجو و تسهیل مسیر تردد آنان به دانشگاه‌ها انجام شده است.
روز ۱۶ آذر به نام روز دانشجو نام‌گذاری شده است تا یاد و خاطره دانشجویان شهید دانشگاه تهران در سال ۱۳۳۲ که در اعتراض به حضور نیکسون و سیاست‌های رژیم پهلوی به شهادت رسیدند گرامی داشته شود. این روز نماد مقاومت، استقلال‌خواهی و نقش فعال دانشجویان در تحولات سیاسی و اجتماعی کشور محسوب می‌شود و هر سال فرصتی برای پاسداشت تلاش‌ها و جایگاه علمی و اجتماعی دانشجویان است.
 
 
 

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcip5ar.t1arv2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما