دکتر عظیمی شهردار کلانشهر قم طی پیامی فرا رسیدن 17 آبان روز جهانی شهرسازی را به فعالان این عرصه در شهر کریمه اهل بیت(س) تبریک گفت و بر حفظ اصالت و هویت شهری در احیای بافت فرسوده شهر تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری دکتر فرامرز عظیمی شهردار کلانشهر قم طی پیامی به مناسبت فرا رسیدن 17 آبان روز جهانی شهرسازی، این روز را به کلیه فعالان عرصه شهرسازی در شهرکریمه اهل بیت(س) تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل است:
به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی شهرسازی، این روز را ارج مینهیم و آن را فرصتی برای بازنگری در اصول اصیل شهرسازی و معماری ایرانی اسلامی میدانیم. شهر زمانی واجد روح و هویت است که بر پایه فرهنگ، نیازهای انسانی و اصالتهای بومی طراحی شود. در این میان، اولویت نخست شهرسازی باید «پیادهمحوری» باشد نه سوارهمحوری؛ چراکه شهروند باید در فضای شهر احساس آرامش، امنیت و تعلق کند و بتواند در بستر هویت و تاریخ شهر نفس بکشد.
قم با پیشینهای فراتر از هفت هزار سال، گنجینهای ارزشمند از تاریخ و معنویت در دل خود دارد. حفظ، احیا و بازآفرینی بافت تاریخی شهر، بهویژه در پیرامون حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، ضرورتی هویتی و رسالتی فرهنگی است. مسیر توسعه قم باید بر پایه توازن شهری، عدالت فضایی، انسانمحوری و پیوند سنجیده میان اصالت و نوگرایی استوار باشد تا سیمای امروز و فردای شهر کریمه، در شأن پیشینه و قداست آن رقم بخورد.
ضمن گرامیداشت این روز، از تلاش ارزشمند همه شهرسازان، معماران، مدیران، متخصصان و فعالان حوزه توسعه شهری کلانشهر قم صمیمانه قدردانی مینمایم و امید دارم با همراهی اندیشهورزانه آنان، آیندهای متعادل، هویتمدار و فاخر برای قم رقم زده شود.