تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۰۰:۱۴
کد مطلب : 14597
بهسازی و انتقال انهار میدان ارتش با همکاری شهرداری قم در حال اجرا بوده تا هر چه سریع‌تر با اتمام پروژه، ترافیک بلوار غدیر کاهش یابد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری چند روزی است که بلوار غدیر و میدان ارتش با حجم زیاد ترافیک روبروست که این ترافیک به علت محدودیت‌های ترافیکی ناشی از اجرای بهسازی و انتقال انهار میدان و خیابان هم‌جوار کارخانه ایران مرینوس شکل‌گرفته است.
این نهر قدیمی و متعلق به سازمان جهاد کشاورزی استان، با پیمانکاری سازمان همیاری‌های شهرداری استان چند روزی است که در حال بهسازی بوده که به علت هم‌زمانی با رفع نقص شبکه آب زیر نهر تغییراتی در روند اجرایی پروژه به‌عمل‌آمده است.
در این راستا با ورود منطقه چهار شهرداری و همکاری با پیمانکار پروژه، امید است این پروژه در اسرع وقت به اتمام رسیده و در اختیار شهروندان قرار گیرد.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcfetdy.w6dj1agiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما