کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بهره‌برداری از مجموعه‌های فرهنگی ورزشی مناطق ۸ و ۳ قم در نیمه نخست سال ۱۴۰۱

12 بهمن 1400 ساعت 19:20

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری گفت: مجموعه‌های فرهنگی ورزشی شهرداری قم در مناطق 8 و 3 با پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد در نیمه نخست سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری  مسعود بخشی در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های عمرانی شهرداری قم، با اشاره به احداث مجتمع‌های فرهنگی ورزشی در مناطق شهری اظهار داشت: طی چهار سال اخیر پروژه‌های متعدد فرهنگی ورزشی در مناطق هشتگانه قم و در هر منطقه به‌تناسب خودش طراحی و اجراشده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مجموعه‌های فرهنگی ورزشی مناطق یک، ۶ و ۲ به بهره‌برداری رسیده است ابراز کرد: مجموعه فرهنگی ورزشی منطقه پنج نیز در حال تکمیل است و به‌زودی افتتاح می‌شود.

مدیرکل نظارت بر امور عمرانی شهرداری قم تصریح کرد: دو مجموعه فرهنگی ورزشی در منطقه هشت و منطقه سه در دست احداث قرار دارد که هم‌اکنون ۵٠ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

بخشی با تأکید بر اینکه پیش‌بینی می‌شود تا چهار ماه آینده مجموعه فرهنگی ورزشی منطقه هشت افتتاح شود، مطرح کرد: تلاش بر این است که مجموعه فرهنگی ورزشی منطقه سه نیز طی ۶ ماه آینده افتتاح و به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/ش***

 

 

 

انتهای پیام/


کد مطلب: 6976

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/6976/بهره-برداری-مجموعه-های-فرهنگی-ورزشی-مناطق-۸-۳-قم-نیمه-نخست-سال-۱۴۰۱

قم فوری
  https://www.qomefori.ir