کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افزایش ضدعفونی مستمر اتوبوس‌های شهری قم با تغییرات کرونایی

18 فروردين 1400 ساعت 21:46

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با تأکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، گفت: برای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حفظ سلامت شهروندان اتوبوس‌ها به‌صورت مستمر ضدعفونی می‌شوند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری،علی نیک در گفت‌وگو با خبرنگار شهر نیوز، از افزایش ضدعفونی اتوبوس‌ها خبر داد و اظهار داشت: با توجه به تغییر وضعیت شهر قم و افزایش بیماران کرونایی، ضدعفونی کردن اتوبوس‌ها در روز افزایش پیدا می‌کند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهرداری قم با تأکید بر عدم قطع ضدعفونی شدن اتوبوس‌ها در وضعیت آبی، خاطرنشان کرد: در شرایط آبی نیز پایان هرروز اتوبوس‌ها ضدعفونی می‌شد اما به علت حفظ سرفاصله اتوبوس‌ها ضدعفونی پایان هر خط انجام نمی‌شد.

نیک ادامه داد: همچنین با خرید دستگاه‌های جدید، اتوبوس‌ها در پایان هرروز شسته شده و اتوبوس‌ها هرروز صبح تمیز و ضدعفونی شده وارد خط می‌شوند.*

 

 

 

انتهای پیام/


کد مطلب: 3922

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/3922/افزایش-ضدعفونی-مستمر-اتوبوس-های-شهری-قم-تغییرات-کرونایی

قم فوری
  https://www.qomefori.ir