رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم گفت: آغاز سال تحصیلی برای دانشآموزان، فصل علمآموزی، امید و ساختن آینده است و چه زیباست که در نخستین روزهای این مسیر، یاد دانشآموزانی را گرامی بداریم که روزگاری پشت همین نیمکتها نشستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مصطفی ملایی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پايگاه خبری تحليلی قم فردا با اشاره به تقارن آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: روز شنبه در اولین روز بازگشایی مدارس توفیق پیدا کردم در گلزار شهدا و بر سر مزار شهدای دانشآموز، بهویژه شهید محمدطاها عسگری، شهید امیرحسین عزتی، شهید احسان قاسمی و دیگر شهدای دفاع مقدس حضور پیدا کنم و یاد و خاطره این عزیزان را گرامی بدارم.
وی افزود: آغاز سال تحصیلی برای دانشآموزان، فصل علمآموزی، امید و ساختن آینده است و چه زیباست که در نخستین روزهای این مسیر، یاد دانشآموزانی را گرامی بداریم که روزگاری پشت همین نیمکتها نشستند اما در راه وطن جان خودشان را از دست دادند.
ملایی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر گرامیداشت یاد دانشآموزان شهید در آغاز سال تحصیلی، خاطرنشان کرد: شهیدانی که در دوران دانشآموزی از جان خود گذشتند، نباید در هیاهوی آغاز سال تحصیلی فراموش شوند؛ بلکه باید نام و راه آنان برای نسل جدید روایت شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: حضور بر سر مزار شهدای دانشآموز، فرصتی برای تجدید عهد با آرمانهای شهدا و یادآوری این حقیقت است که امنیت، عزت و آرامش امروز کشور، مرهون فداکاری انسانهایی است که از بزرگترین سرمایه خود، یعنی جانشان، گذشتند.
وی تأکید کرد: امیدواریم نسل جدید دانشآموزان نیز با شناخت زندگی و سیره شهدای دانشآموز، مسیر علم، اخلاق، مسئولیتپذیری و خدمت به کشور را با قدرت ادامه دهند.