تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۱۲
کد مطلب : 24238
همزمان با آغاز فصل پاییز و افزایش احتمال شیوع بیماری‌های ویروسی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم از آغاز توزیع سراسری واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های منتخب استان خبر داد و تأکید کرد که شهروندان می‌توانند با مراجعه به این مراکز نسبت به تهیه واکسن اقدام کنند.
آغاز توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های قم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری دکتر ابوالفضل نیک‌آزما از توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های استان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های معاونت غذا و دارو و در راستای تأمین و دسترسی افراد واجد شرایط به واکسن آنفلوآنزا، نخستین محموله این واکسن در داروخانه‌های منتخب استان قم توزیع و در حال عرضه است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در مرحله نخست توزیع، بیماران خاص و صعب‌العلاج،سالمندان و افراد در معرض خطر بالای ابتلا به آنفلوآنزا در اولویت دریافت واکسن قرار دارند.
 به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم در روز سه‌شنبه ۷ مهر، نیک‌آزما در پایان تأکید کرد: این محموله، بخش اول توزیع واکسن آنفلوآنزاست و با تأمین محموله‌های بعدی، فرآیند توزیع به صورت گسترده‌تر و عمومی ادامه خواهد یافت و اطلاع‌رسانی‌های خواهد شد.
بر اساس برنامه اعلام‌شده، داروخانه‌های زیر به عنوان مراکز منتخب عرضه واکسن در استان قم تعیین شده‌اند:
داروخانه شبانه‌روزی زکریا خیابان انسجام،بین انسجام ۲ و میدان دانیال نبی
داروخانه شبانه‌روزی امام رضا۴۵ متری صدوق،میدان شهید صدوقی
داروخانه دکتر فیض بلوارامین،نبش کوچه ۷
داروخانه شبانه‌روزی ۱۹ دی خیابان ۱۹ دی،جنب بیمارستان کامکار عرب نیا
داروخانه دکتر عابدی(شفا) آیت الله میرزای نائینی، بین آیت الله میرزای نائینی ۱۰ و بلوار شهیدان محمودنژاد
داروخانه شبانه‌روزی دکتر احمد حسینی  ۴۵ متری شهید صدوقی، نبش کوچه ۵۳
داروخانه دکتر شیرزاد میدان رسالت، بالای زیرگذر عطاران، برج سفید

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcivrar.t1a5p2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما