تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۱۰
کد مطلب : 24237
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: دیسک ترمز قطار با بهره‌گیری از دانش فنی، فناوری و مواد اولیه کاملاً ایرانی و با مشارکت چندین واحد صنعتی در شهرک صنعتی شکوهیه این استان به خط تولید رسید؛ محصولی که از نظر کیفیت و مشخصات فنی، قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی و حتی عملکرد بهتر از آن‌ها را دارد.
تولید دیسک ترمز قطار با کیفیتی بالاتر از نمونه خارجی در قم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری وحید آشتیانی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ضمن اشاره به توانمندی واحدهای صنعتی استان قم در تولید قطعات تخصصی و راهبردی، تاکید کرد: تولید دیسک ترمز قطار در شهرک صنعتی شکوهیه نمونه‌ای ارزشمند از توان تولید داخل و شکل‌گیری یک زنجیره به‌هم‌پیوسته صنعتی در این شهرک است.
وی افزود: تمام دانش فنی، فناوری و مواد اولیه مورد استفاده در تولید این محصول در داخل کشور تأمین می‌شود و چندین واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی شکوهیه، هر یک بخشی از فرآیند تولید را در قالب یک زنجیره ارزش به عهده دارند تا محصول نهایی به دست مصرف‌کننده برسد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم تصریح کرد: دیسک ترمز قطار از قطعات حساس و مهم در سامانه ترمز وسایل نقلیه ریلی است و تولید آن نیازمند دانش فنی، مواد اولیه مناسب، تجهیزات تخصصی و فرآیندهای دقیق تولید و کنترل کیفیت است.
وی گفت: اینکه این محصول با دانش فنی بومی و مواد اولیه داخلی و با همکاری چندین واحد صنعتی در شهرک صنعتی شکوهیه تولید می‌شود، نشان‌دهنده ظرفیت بالای صنایع استان قم در بومی‌سازی فناوری و تأمین قطعات تخصصی صنایع بزرگ و زیرساختی کشور است.
آشتیانی با بیان اینکه تولید چنین محصولاتی می‌تواند وابستگی کشور به واردات را کاهش دهد، افزود: توسعه زنجیره‌های ارزش در شهرک‌های صنعتی، علاوه بر افزایش عمق ساخت داخل، زمینه‌ساز ایجاد ارزش افزوده بیشتر، توسعه اشتغال تخصصی، ارتقای فناوری واحدهای صنعتی و افزایش تاب‌آوری زنجیره تأمین کشور خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی قم توسعه زیرساخت‌ها و فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت واحدهای تولیدی و دانش‌بنیان را دنبال می‌کند و تلاش دارد با تقویت ارتباط میان واحدهای صنعتی، زمینه شکل‌گیری زنجیره‌های تولید و تأمین در شهرک‌های صنعتی استان را بیش از گذشته فراهم کند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: تولید محصولاتی مانند دیسک ترمز قطار در شهرک صنعتی شکوهیه، نمونه‌ای عینی از این ظرفیت است که چند واحد صنعتی می‌توانند با تقسیم تخصص و تکمیل فرآیند تولید، محصولی راهبردی و رقابت‌پذیر را با اتکا به توان داخلی تولید کنند.
شهرک صنعتی شکوهیه به عنوان یکی از مهم‌ترین کانون‌های صنعتی استان قم، میزبان صدها واحد تولیدی در رشته‌های مختلف است و ظرفیت قابل توجهی برای شکل‌گیری زنجیره‌های تأمین و ارزش در حوزه‌های تخصصی و صنعتی دارد.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و یک شهرک فناوری صنایع شیمیایی و پنج ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو، طغرود و بیدهند و همچنین یک شهرک غیردولتی است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.
در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان قم بیش از ۲ هزار واحد صنعتی با ایجاد ظرفیت اشتغال برای بیش از ۵۰ هزار نفر وجود دارد که صنعتگران در آن‌ها مشغول انجام فعالیت‌های تولیدی مورد نیاز کشور هستند.
لازم به ذکر است اشتیاق سرمایه‌گذاران برای راه اندازی واحدهای تولیدی در شهرک‌های صنعتی استان یک فرصت بسیار خوب در مسیر رشد اقتصادی ایجاد کرده که از این ظرفیت برای رشد تولید، صادرات و اشتغالزایی استفاده می‌شود.
وجود زیرساخت‌های مورد نیاز در شهرک‌های صنعتی بزرگ و تخصصی، قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور و نزدیکی به پایتخت و عمده بازارهای مصرف داخلی از جمله دلایلی است که موجب شده سرمایه گذاری در بخش‌ صنعت و تولید استان قم برای فعالان اقتصادی جذاب باشد.
بخش عمده اقتصاد قم متعلق به بخش صنعت است و در حال حاضر حجم قابل توجهی از اشتغال استان در این بخش قرار دارد. قم رتبه ششم کشور از نظر اشتغال صنعتی را به خود اختصاص داده که این موضوع نشان دهنده اهمیت صنعت و سرمایه‌گذاری صورت گرفته برای آن طی سال‌های اخیر در این استان است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdchqini.23nkxdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما