تاریخ انتشار :جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۱۵
کد مطلب : 23833
مدیرکل انتقال خون قم گفت: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه، ۱۴ هزار و ۸۳۳ نفر در استان خون اهدا کردند و تولید فرآورده‌های خونی و تامین نیاز مراکز درمانی نیز با روندی مطلوب ادامه یافت.
۱۴ هزار و ۸۳۳ نفر در قم خون اهدا کردند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مهدی پهلوانی روز جمعه به مناسبت روز اهدای خون در گفت‌وگو با خبرنگار ، با تشریح عملکرد چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۵، افزود: در این مدت ۱۷ هزار و ۶۷۰ نفر به مراکز انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد، ۱۴ هزار و ۸۳۳ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی با اشاره به شاخص‌های اهدای خون در استان، اضافه کرد: شاخص اهدای خون به جمعیت در چهار ماهه امسال به ۳۰ واحد در هر هزار نفر جمعیت رسید و ۸ هزار و ۶۲۴ نفر از اهداکنندگان را اهداکنندگان مستمر تشکیل دادند.
وی ادامه داد: بانوان نیز با اهدای ۶۷۵ واحد خون، نقش موثری در تامین ذخایر خونی استان ایفا کردند و همچنین ۳ هزار و ۷۱۱ نفر از اهداکنندگان را جوانان زیر ۳۵ سال تشکیل دادند.
پهلوانی با بیان اینکه تامین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز مراکز درمانی بدون وقفه انجام شده است، گفت: در چهار ماهه امسال ۲۲ هزار و ۴۰۵ واحد خون و فرآورده‌های خونی به بیمارستان‌های استان ارسال شد.
وی همچنین از تولید ۱۸۸ واحد پلاکت فرزیس و ۵ هزار و ۱۶۸ واحد گلبول قرمز کم‌لکوسیت (RBC LR) در این مدت خبر داد و افزود: این فرآورده‌ها نقش مهمی در درمان بیماران خاص، مبتلایان به سرطان و افرادی که نیازمند انتقال مکرر خون هستند، ایفا می‌کنند.
وی با اشاره به برنامه‌های سال جاری انتقال خون قم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، شاخص اهدای خون استان در سال ۱۴۰۵ به ۴۷ هزار و ۵۲۸ واحد پیش‌بینی شده و توسعه اهدای خون مستمر، افزایش مشارکت بانوان و جوانان و استمرار تامین نیاز مراکز درمانی از مهم‌ترین اولویت‌های این اداره‌ کل است.
اهدای خون در استان قم به‌صورت روزانه در ۲ مرکز فعال مرکز حضرت روح‌الله(ره) واقع در میدان معلم و پایگاه مرکزی سازمان واقع در تقاطع عمار یاسر انجام می‌شود.
نهم مردادماه، روز اهدای خون نام‌گذاری شده است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcipvar.t1app2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما