کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قم؛

نمایشگاه یلدای ایرانی؛ فرصتی برای نمایش توانمندی بانوان قمی

28 آذر 1404 ساعت 21:47

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قم گفت: نمایشگاه یلدای ایرانی فرصتی برای معرفی توانمندی‌ها و مشاغل خانگی بانوان قمی، تقویت اقتصاد خانواده‌ها و ایجاد نشاط اجتماعی در مناسبت‌های فرهنگی است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری معصومه آمره رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم، در حاشیه برگزاری نمایشگاه یلدای ایرانی اظهار کرد: این نمایشگاه به مناسبت فرارسیدن شب یلدا و با هدف ایجاد نشاط اجتماعی و حمایت از مشاغل خانگی بانوان قمی برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه یلدای ایرانی به همت سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری قم و با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری قم در بوستان نجمه در حال برگزاری است، افزود: این رویداد جلوه‌ای از اقدام عملی مدیریت شهری در حمایت از کارآفرینی بانوان به شمار می‌رود.
رئیس کمیسیون زنان و خانواده شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه تمرکز این نمایشگاه بر توانمندسازی مشاغل خانگی است، گفت: حمایت از بانوان فعال در حوزه تولیدات خانگی می‌تواند نقش مؤثری در تقویت اقتصاد خانواده‌ها و افزایش خودباوری اجتماعی داشته باشد.
آمره ادامه داد: در دوره جدید کمیسیون زنان و خانواده، رویکرد تحول‌محوری و عدالت‌محوری در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی در مناسبت‌ها و دوره‌های مختلف تداوم داشته باشد.
وی تأکید کرد: هدف ما فراهم کردن بستری مناسب برای بانوان و دختران شهر قم است تا بتوانند استعدادها و توانمندی‌های خود، به‌ویژه در حوزه مشاغل خانگی را به نمایش بگذارند و از این طریق به بهبود معیشت خانواده‌های خود کمک کنند.
 


انتهای خبر/


کد مطلب: 22555

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/22555/نمایشگاه-یلدای-ایرانی-فرصتی-نمایش-توانمندی-بانوان-قمی

قم فوری
  https://www.qomefori.ir