کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

آغاز اجرای طرح‌های ارتقای ایمنی و مناسب‌سازی معابر در منطقه دو قم

27 آبان 1404 ساعت 23:20

مدیر منطقه دو شهرداری قم گفت: اجرای طرح همسطح‌سازی و مناسب‌سازی پیاده‌روهای بلوار توحید در راستای افزایش ایمنی و بهبود عبور و مرور عابران پیاده با اعتباری بالغ بر۲۵ میلیارد ریال در حال انجام است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر منطقه دو شهرداری قم، سید رضا حسینی در گفت‌وگویی اظهار کرد: پیش بینی و اجرای پروژه های ارتقای ایمنی و تسهیل حرکت شهروندان، به‌عنوان یکی از شاخص‌های اصلی پروژه‌های عمرانی و خدماتی در سطح منطقه پیگیری می‌شود.

وی افزود: همسطح‌سازی و مناسب‌سازی پیاده‌روها، اصلاح جداول ورودی کوچه‌ها و معابر فرعی، نصب سامانه‌های ویلچیررو، اصلاح موزاییک‌فرش، باغچه‌سازی، جانمایی مبلمان شهری، نصب سطل زباله و جمع‌آوری سد معبر و سازه‌های تبلیغاتی مزاحم از جمله اقداماتی است که در سطح منطقه اجرایی شده است.
مدیر منطقه دو شهرداری قم با اشاره به اختصاص ۲۵ میلیارد ریال اعتبار عمرانی برای اجرای طرح در سطح منطقه افزود: بر همین اساس، عملیات همسطح‌سازی و مناسب‌سازی پیاده‌روهای بلوار توحید و اصلاح ورودی فرعی‌های منشعب از آن، در دستور کار واحد فنی و زیربنایی منطقه قرار گرفته است.
وی همچنین از پیشرفت پروژه پیاده‌روسازی خیابان ولیعصر (شیخ‌آباد) خبر داد و گفت: این پروژه طبق برنامه‌ زمان‌بندی‌شده تا پیش از پایان فصل پاییز تکمیل و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
 

انتهای خبر/


کد مطلب: 22347

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/22347/آغاز-اجرای-طرح-های-ارتقای-ایمنی-مناسب-سازی-معابر-منطقه-دو-قم

قم فوری
  https://www.qomefori.ir