کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نصب ۲۵۰ تابلوی حاشیه‌نما در سطح معابر منطقه چهار شهرداری قم

19 مهر 1404 ساعت 22:10

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم گفت: با هدف افزایش ایمنی معابر، هوشیارسازی رانندگان و تحقق اهداف ترافیکی۲۵۰ تابلوی حاشیه‌نما در محورهایی چون بلوار ولیعصر، شهید آوینی، خیابان محمودنژاد، بلوار فردوسی، بلوار عطاران و خیابان عراقی نصب شد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم، علیرضا خلیلی در گفت‌وگویی با اشاره به اجرای طرح‌های ترافیکی در سطح منطقه چهار اظهار کرد: در راستای ایمن‌سازی مسیرهای پرتردد و بهبود دید رانندگان، بیش از ۲۵۰ تابلوی حاشیه‌نما در محورهایی چون بلوار ولیعصر، شهید آوینی، خیابان محمودنژاد، بلوار فردوسی، بلوار عطاران و خیابان عراقی نصب شده است.
وی با بیان اینکه نصب علائم فیزیکی نقش مهمی در کاهش سرعت و حجم تردد به‌ویژه در مناطق مسکونی و مسیرهای منتهی به مدارس دارد، افزود: این اقدام با هدف افزایش ایمنی معابر، هوشیارسازی رانندگان و تحقق اهداف ترافیکی در سطح شهر انجام شده است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: نصب تابلوهای حاشیه‌نما علاوه بر کاهش احتمال تصادفات و ایجاد نظم در حرکت خودروها، موجب ارتقای زیبایی بصری و هویت‌بخشی به فضاهای شهری نیز می‌شود.

انتهای خبر/


کد مطلب: 21958

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/21958/نصب-۲۵۰-تابلوی-حاشیه-نما-سطح-معابر-منطقه-چهار-شهرداری-قم

قم فوری
  https://www.qomefori.ir