کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیر منطقه هشت شهرداری قم:

خدمات شبانه‌روزی در میدان آل یاسین برای عزاداران حسینی/فعالیت بیش از ۱۰۰ نیروی خدماتی در ستاد اربعین شهرداری منطقه هشت

22 مرداد 1404 ساعت 21:27

مدیر منطقه هشت شهرداری قم گفت: بیش از 100 نفر در ستادهای خدمات‌رسانی منطقه هشت شهرداری قم به صورت سه شیفت کاری فعالیت می‌کنند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری علیرضا مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز با اشاره به فرارسیدن اربعین حسینی اظهار کرد: ستاد خدمات‌دهی منطقه با بیش از ۱۰۰ نیروی خدماتی در سه شیفت کاری شبانه‌روزی آماده خدمت‌رسانی به عزاداران اربعین است.
وی با اشاره به برپایی ستاد خدمات‌دهی به زائران و عزاداران حسینی در میدان آل یاسین افزود: تمام اقدامات نظافتی و خدماتی منطقه در دستور کار قرار گرفته و ماشین‌آلات مرتبط با خدمت‌رسانی نیز مستقر شده‌ است.
مدیر منطقه هشت شهرداری قم خاطرنشان کرد: با بسیج تمامی نیروها و امکانات، تلاش می‌کنیم تا حضور زائران و عزاداران در این ایام معنوی با آرامش و نظم کامل همراه باشد.

انتهای خبر/


کد مطلب: 21434

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/21434/خدمات-شبانه-روزی-میدان-آل-یاسین-عزاداران-حسینی-فعالیت-بیش-۱۰۰-نیروی-خدماتی-ستاد-اربعین-شهرداری-منطقه-هشت

قم فوری
  https://www.qomefori.ir