کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

خبر خوش برای متروی قم / موافقت با افزایش سقف ارزی ثبت سفارش ۵۰ واگن مترو

9 مرداد 1404 ساعت 9:46

استاندار قم از موافقت وزارت صنعت، معدن و تجارت با افزایش سقف ارزی ثبت سفارش برای تأمین واگن‌های مترو خبر داد و این اتفاق را گامی مؤثر در تحقق زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی استان دانست.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری اکبر بهنام‌جو درباره آخرین وضعیت پروژه مترو و پیگیری‌های مربوط به تأمین واگن‌ها، اظهار کرد: در پی سفر اخیر ریاست محترم جمهوری به استان قم و بازدید میدانی از پروژه مترو، موضوع تأمین واگن‌ها به‌عنوان یکی از مسائل کلیدی مطرح شد. به همین منظور، جلسه‌ای ویژه عصر سه‌شنبه با حضور معاون وزارت صمت، نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و مسئولان حمل‌ونقل ریلی برگزار کردیم.
وی افزود: در این نشست، موضوع مشکلات ارزی قرارداد تأمین واگن با شرکت پوژن چین مورد بررسی قرار گرفت و با پیگیری‌های مکرر، خوشبختانه وزارت صمت با افزایش سقف سهمیه ارزی برای ثبت سفارش واگن‌های مترو قم موافقت کرد.
استاندار قم درباره جزئیات این قرارداد گفت: بر اساس توافق‌نامه موجود با شرکت پوژن چین، مقرر شده ۵۰ دستگاه واگن مترو برای شهر مقدس قم طراحی و تأمین شود. طراحی‌های تفصیلی این واگن‌ها از سال گذشته توسط سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری قم انجام شده و آماده اجراست.
بهنام جو تأکید کرد: موافقت با افزایش سقف ارزی، زمینه ثبت رسمی سفارش این واگن‌ها را فراهم کرده و ما وارد مرحله جدیدی در روند پیشرفت پروژه مترو شده‌ایم که قطعاً به تسریع در بهره‌برداری از فازهای اول و دوم منجر خواهد شد.
پروژه مترو قم به‌عنوان یکی از کلان‌پروژه‌های زیرساختی استان، همواره مورد توجه دولت بوده و با پیگیری‌های اخیر، امید می‌رود بخش‌های مهمی از آن در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد.


انتهای خبر/


کد مطلب: 21308

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/21308/خبر-خوش-متروی-قم-موافقت-افزایش-سقف-ارزی-ثبت-سفارش-۵۰-واگن-مترو

قم فوری
  https://www.qomefori.ir