کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

توزیع مخازن پسماند میان هیئات و ایستگاه‌های صلواتی در قم همزمان با ایام تاسوعا و عاشورا

12 تير 1404 ساعت 21:21

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم از اجرای طرح ویژه جمع‌آوری پسماند در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد و گفت: در راستای حفظ نظافت و پاکیزگی شهری، کارتن‌پلاست، کیسه‌های مخصوص جمع‌آوری پسماند و ظروف یک‌بار مصرف گیاهی میان هیئات مذهبی و ایستگاه‌های صلواتی توزیع می‌شود.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم، سید عبدالله میرابراهیمی ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، اظهار داشت: این سازمان همانند سنوات گذشته با آماده‌باش کامل نیروهای خدماتی و استقرار ماشین‌آلات، اقدام به توزیع مخازن ویژه پسماند خشک در میان هیئات مذهبی و ایستگاه‌های صلواتی سطح شهر کرده است.

وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت‌گرفته با مسئولان هیئات مذهبی افزود: در نشست برگزار شده در حرم مطهر حضرت معصومه (س)، توصیه‌ها و آموزش‌های لازم درباره حفظ نظافت عمومی و مدیریت پسماند به مسئولان مواکب و ایستگاه‌های صلواتی ارائه شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند همچنین از تهیه و نصب ۳۰۰ بنر فرهنگی و آموزشی در سطح شهر خبر داد و تصریح کرد: این بنرها با محوریت مفاهیم حفظ نظافت و پاکیزگی، در محل‌های پرتردد و مسیرهای دسته‌جات عزاداری نصب شده‌اند تا فرهنگ مشارکت شهروندی در نظافت شهری تقویت شود.
میرابراهیمی در ادامه گفت: توزیع ظروف یک‌بار مصرف بر پایه مواد گیاهی و اجرای پویش‌های فرهنگی با هدف کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی و حفظ بهداشت عمومی از دیگر برنامه‌های سازمان در ایام تاسوعا و عاشورا است.
وی در پایان تأکید کرد: مشارکت مردم و هیئات مذهبی در رعایت اصول بهداشتی و زیست‌محیطی، نقش مهمی در برگزاری باشکوه و مسئولانه مراسم عزاداری حسینی خواهد داشت.

انتهای خبر/


کد مطلب: 21057

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/21057/توزیع-مخازن-پسماند-میان-هیئات-ایستگاه-های-صلواتی-قم-همزمان-ایام-تاسوعا-عاشورا

قم فوری
  https://www.qomefori.ir