کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پیمانکار پروژه زیرگذر امام موسی صدر انتخاب شد

30 ارديبهشت 1404 ساعت 1:39

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم گفت: در جریان برگزاری مناقصه عمومی و پس از بررسی فنی و مالی شرکت‌کنندگان، یک شرکت تخصصی به عنوان پیمانکار اجرای پروژه زیرگذر امام موسی صدر در قم انتخاب شد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری سید محمدحسین دهناد امروز_ دوشنبه بیست‌ونهم اردیبهشت‌_ در یکصد و شصت و هشتمین جلسه رسمی علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین‌الدین برگزار شد، از انتخاب پیمانکار پروژه بزرگ زیرگذر امام موسی صدر خبر داد و با اشاره به مشخصات فنی و روند برگزاری مناقصه این پروژه اظهار کرد: این پروژه به‌صورت زیرگذر از محدوده پل شهید رجایی آغاز و تا محدوده پل حجتیه ادامه می‌یابد و با عنوان پروژه زیرگذر امام موسی صدر شناخته می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مناقصه برای نظارت عالیه این پروژه افزود: پس از صدور مجوز شورای شهر جهت برگزاری مناقصه، اسناد مربوطه در دو نوبت در سامانه ستاد بارگذاری شد و در نوبت آخر، سه شرکت در مناقصه شرکت کردند که شرکت دوم به دلیل کسب نشدن حداقل امتیاز فنی کنار گذاشته شد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر قم با اشاره به شرکت‌کنندگان این مناقصه عنوان کرد: شرکت اول با امتیاز فنی ۷۹ و برآورد مالی ۱,۸۰۰ میلیارد تومان و شرکت سوم با امتیاز ۶۲ و قیمت پیشنهادی ۱,۷۸۰ میلیارد تومان در مناقصه حضور داشتند که در نهایت، شرکت ایران پل به‌عنوان برنده مناقصه انتخاب شد و این موضوع هفته گذشته در کمیسیون عمران شورا بررسی و به تصویب رسید.
دهناد با اشاره به اینکه برای این پروژه پیش پرداخت در نظر گرفته شده است و ۴۰ درصد به صورت نقد پرداخت می‌شود، عنوان کرد: تمهیداتی برای تأمین مالی پروژه امام موسی صدر در نظر گرفته شده است که با توجه به موقعیت خاص این پروژه، مراحل ساخت طولانی نشود.
 

انتهای خبر/


کد مطلب: 20593

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/20593/پیمانکار-پروژه-زیرگذر-امام-موسی-صدر-انتخاب

قم فوری
  https://www.qomefori.ir