کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

عضو شورای شهر قم:

ساماندهی هسته مرکزی شهر بیش از پیش مورد توجه باشد

9 ارديبهشت 1404 ساعت 23:27

عضو شورای شهر قم مشکلات هسته مرکزی شهر را مورد توجه قرار داد و گفت: باید ساماندهی هسته مرکزی شهر و قبرستان نو برای ارائه خدمات مناسب به زائران در دستور کار استان قرار گیرد و این مشکل حل شود.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مجید اخوان در جلسه ستاد برگزاری جشن‌های دهه کرامت اظهار داشت: برگزاری این جلسات در پررنگ‌تر شدن حوزه امور زائران در شورای شهر کمک کرده و تمام جریان‌های شهر را هماهنگ می‌کند.
وی افزود: رسالت شورای شهر در برنامه‌های فرهنگی یک تعیین ردیف بودجه مشخص برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و دوم نظارت بر اجرای دقیق ردیف بودجه‌ها است.
عضو شورای شهر قم تصریح کرد: برای برگزاری باشکوه مراسماتی مانند نیمه شعبان و دهه کرامت نیاز است تمام دستگاه‌ها باهم هماهنگ باشند اما در عمل تنها شهرداری با تمام ظرفیت پای‌کار بوده و حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران هماهنگ هستند.
وی ادامه داد: متأسفانه سایر دستگاه‌ها هماهنگی لازم را ندارند و تصمیمات دقایق آخر تمام برنامه‌ریزی‌هایی که دستگاه‌های هماهنگ طی چند ماه اتخاذ کرده‌اند را بهم ریخته و ناهماهنگی ایجاد می‌کند.
اخوان در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات هسته مرکزی شهر نیز اشاره کرد و گفت: باید ساماندهی هسته مرکزی شهر و قبرستان نو برای ارائه خدمات مناسب به زائران در دستور کار استان قرار گیرد و این مشکل حل شود.
وی به مشکلات صحن شرقی نیز اشاره و بیان کرد: شورای شهر پیگیر صحن شرقی است اما این پروژه به‌کندی پیش می‌رود و شرایط بدی را برای زائران در این محدوده ایجاد کرده است.
عضو شورای شهر قم یادآور شد: شهر قم هر هفته یک مناسبت مهم را داشته و با حجم زیادی از زائران روبه‌رو است که باید پارکینگ هسته مرکزی شهر تأمین شود و مدیریت شهری با این نگاه بسط شرقی را طراحی کرده و نگاه تجاری به این پروژه ندارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شورای شهر طرح و برنامه برای اجرای صحن آیینی در قم داشته و اما بسط شرقی به خاطر فضای کم در نظر گرفته نشد و امیدواریم بتوانیم این نیاز شهر را نیز تأمین کنیم.
انتهای خبر/


کد مطلب: 20380

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/20380/ساماندهی-هسته-مرکزی-شهر-بیش-پیش-مورد-توجه-باشد

قم فوری
  https://www.qomefori.ir