تاریخ انتشار :جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۹
کد مطلب : 2060
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که کاندیداهای انتخابات تقوا داشته باشند، گفت: تنها از 3 کاندیدای مورد تایید شورای هماهنگی حمایت می کنم.
تنها از 3 کاندیدای مورد تایید شورای هماهنگی حمایت می کنم / کاندیداهای انتخابات تقوا داشته باشند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری  حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا آشتیانی در گفتگو با قم فوری با رد حمایت از کاندیدای خاص در انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تنها از 3 کاندیدای مورد تایید شورای هماهنگی حمایت می کنم.

وی ادامه داد: برخی از افراد با اصرار به دیدار با ما می آیند و این دیدار را به منزله حمایت می دانند در حالی که اصلا به این صورت نیست.

وی با بیان این که آقایان ذوالنور، امیرآّبادی و زاکانی نماینده های مورد حمایت من هستند، تاکید کرد: این افراد با ساز و کارهای مشخص و با رای گیری انتخاب شده اند و قطعا می توانند با انتخاب مردم نقش مهمی در شکوفایی و آبادانی کشور و به خصوص استان قم ایفا کنند.

 

https://qomefori.ir/vdcj.me8fuqeyysfzu.html
نام شما
آدرس ايميل شما