تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۳۸
کد مطلب : 1652
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: حجم تولید تخم مرغ در استان بسیار بالاست و علاوه بر تامین نیاز قم، بیش از ۵۰ درصد آن به بازارهای سایر نقاط کشور صادر می شود.
نیمی از تخم مرغ تولیدی قم به خارج از استان صادر می شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری، علی اصغر همت بیان کرد: صنعت طیور به خصوص در بخش مرغ تخمگذار یکی از مهمترین بخش های اقتصادی قم را تشکیل می دهد و به همین علت با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان پیش بینی های لازم برای پاسخگویی به نیازهای این حوزه و حمایت از فعالان آن، انجام شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت صنعت طیور استان گفت: میزان جوجه ریزی گوشتی در قم طی خردادماه یک میلیون قطعه و مرغ تخم گذار چهار میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه بوده است.

وی افزود: همچنین در راستای حمایت از تولید و ضرورت فرآیند تامین کنجاله سویا از مبادی ورودی تا مصرف کننده نهایی، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم طی یک ماه گذشته ۶ هزار و ۳۱۳ تن سویا، سه هزار و ۸۳۰ تن ذرت و ۱۶۰ تن سبوس را بین واحدهای طیور استان توزیع کرده است.

وی بیان کرد: در ادامه با تلاش های صورت گرفته برای حمایت بیشتر از فعالان این بخش، موضوع معافیت اخذ عوارض از پروانه های فعالیت های دامپروری مورد تاکید مسئولان قرار گرفت و از شهرداری ها و دهیاری ها خواسته شد حسب قانون عمل کنند.

حدود ۶۰۰ واحد مرغداری در استان قم وجود دارد که از این تعداد ۳۱۱ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت پنج میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه و ۱۷۴ واحد مرغداری تخمگذار به ظرفیت هشت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه است.
قم چهارمین استان کشور از نظر تراکم مرغداری های فعال است؛ این استان رشد قابل توجهی در صنعت طیور دارد و به طور میانگین هشت درصد نیاز تخم مرغ و سه درصد نیاز مرغ گوشتی کشور را تامی ن می کند.
همچنین هرساله در قم حدود ۷۰ هزار تن تخم مرغ و ۴۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود که حجم بالایی از آن به سایر استان های کشور صادر می شود.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۷۴۶ هزار تن شامل ۴۲۵ هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و ۲۰۸ تن آبزیان و ۳۲۰ هزار تن محصولات دامی است.

https://qomefori.ir/vdcf.tdyiw6dv0giaw.html
نام شما
آدرس ايميل شما