تاریخ انتشار :جمعه ۳۰ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۹
کد مطلب : 1485
رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم:

هسته های علمی فکری و اقتصادی و فرهنگی در مساجد تشکیل شود

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم تشکیل های علمی، فکری و اقتصادی و فرهنگی را از جمله مهمترین راهکارهای افزایش نقش مساجد در گام دوم انقلاب دانست.
 هسته های علمی فکری و اقتصادی و فرهنگی در مساجد تشکیل شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری، حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق یوسفی مقدم عصر دیروز در نشست علمی تخصصی اساتید قرآنی با موضوع نقش جامعه قرآنی در تحقق گام دم انقلاب اسلامی با محوریت مساجد در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد،گفت: در وهله اول باید بدانیم که این بیانیه ما و جامعه اسلامی را به چه سمت و سویی می بردو سپس ببینیم که توقعی که از مساجد می رود چیست و سپس ارزیابی کنیم که آن مسجد مطلوب و ایده آل که بتواند پشتوانه بیانیه باشند، در همین وضع موجود نیز محقق می شود یا خیر؟

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم اظهارکرد: سه عنوان در پیشانی بحث رهبر انقلاب وجود دارد که این سه عنوان، ماهیت و قوام کل بیانیه را شکل می دهد؛ ایشان می فرمایند، که ما وارد دومین مرحله خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی شده ایم.

وی گفت: 40 سال از انقلاب ما می گذرد و رهبر معظم انقلاب نیز تجلیل بسیاری از پیشرفت های کشور دارند؛ هر اقدامی که علیه این نظام شکل گرفت اگر برای هر حکومتی اتفاق می افتاد آن حکومت را ساقط می کرد.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریمه یادآورشد: تمدن سازی مهم ترین شاخصه انقلاب اسلامی است؛ این دو نگاه بسیار رفیع در این بیانیه به چشم می خورد که هر کدام از آنها شاخصه های مهمی را در خود جای داده است؛ رهبری معظم به بحث امید و نگاه خوشبینانه به آینده را مطرح می کند؛ علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد اسلامی، عزت ملی و سبک زندگی از مهمترین موضوعات این بیانیه است؛ سبک زندگی مهمترین شاخصه تمدنی یک ملت است.

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی مقدم افزود: مساجد محلی هستند که می توانند این بیانیه را پیگیری کنند و برای اجرایی شدن و عملی شدن مطالبات مقام معظم رهبری در جامعه، آن را محقق کند، باید به مساجد تکیه کنیم ؛کانون اصلی و مقوم نظام اسلامی، مساجد هستند؛ ادامه انقلاب نیز مثل ایجاد آن وابسته به مساجد است.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم اظهارکرد: خداوند در قرآن می فرمایند که انتظار اینکه مشرکین و کفار به عمران مساجد دست بزنند انتظار بی جایی است؛ قرآن کریم به عمران و آبادی معنوی و حضور مردم در مسجد اشاره دارد؛ حرکات انقلابی و دفاع از مردم و حضور گسترده آنان و افزایش معنویت اجتماعی به معنوی عمران معنوی مساجد است.

وی گفت: آیات الهی جایگاه مساجد را تحرک بخش و کانونی و تحرکت آفرین می داند که می تواند خون تازه را در رگ جامعه اسلامی بدمد؛ در حال حاضر باید ببنیم که مساجد ما این جایگاه را دارند یا نه ؟ به نظر می رسد که در حال حاضر سطح مساجد از مدیریت عالی جامعه به سطح نمازگزاردن تنزل یافته است.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریمه یادآورشد: مساجد ما باید دارای کانون ها و هسته های علمی و فکری و همایشی در حوزه های اقتصادی و فرهنگی و... داشته باشند؛ مساجد ما باید حیات واقعی خود را که مدیریت اصلی کشور است را به دست بیاورند و همچنین باید مطالبات جدی در کشور نیز از مساجد شکل بگیرد تا بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز شکل خود را پیدا کند.

https://qomefori.ir/vdcj.oevfuqexisfzu.html
نام شما
آدرس ايميل شما